Ontdek je liefdestaal

Begrijp je vrienden, klasgenoten en de mensen om je heen beter 

Sorry… er is nog geen test voor tieners

We willen graag een speciale liefdestalentest maken voor tieners.

Wil jij als tiener je vrienden en de mensen om je heen beter leren kennen? Het ontdekken van jouw liefdestaal en die van je vrienden is daarbij een goede stap.

Als ouder wil je dat je tiener zich geliefd voelt. Het ontdekken en leren spreken van de liefdestalen van je tiener is hierin een krachtig middel.

We zien nu al dat onze liefdestalentest voor stellen regelmatig wordt gebruikt tijdens de lessen van een docent op school en door jeugdleiderders in kerken. We willen graag de docenten/jeugdleiders beter ondersteunen met een speciale liefdestalentest voor tieners.

Hoe mooi zou het zijn om onze tieners al gelijk de principes van de liefdestalen te leren.  Ze kunnen vervolgens deze principes niet alleen toepassen bij hun vrienden maar het biedt tieners een solide basis voor de rest van hun leven.

Steun ons werk en je krijgt als eerste een uitnodiging om de liefdestalentest voor tieners te doen.

Steun ons werk

Er zijn geen kant en klare mogelijkheden om snel een liefdestalentest online te zetten. We bouwen de test helemaal zelf, van de vragen tot de techniek erachter. Dit kost tijd en geld.

Wil je een liefdestalentest voor tieners? Steun ons werk en doneer. Je donatie wordt specifiek besteed aan een liefdestalentest voor tieners.

Als bedankje krijg je op het moment dat de test online staat een code om als eerste de test gratis te mogen doen. Vul hiervoor je naam en e-mail adres in (niet verplicht).

Dank je wel voor je steun.

 

Donaties tot nu toe: €0
Doel: €2500
  • 0,00 €
  • Discover
    Ondersteunde creditcards: Discover
     

Onze missie

Mensen helpen om sterke relaties te bouwen

“Het toepassen van de liefdestalen is een praktische manier om je relatie fris en fruitig te houden”

Jonathan Bakker – Oprichter liefdestalen.nl